mergim gashi

Mërgim Gashi

Mergim Gashi

I lindur më 12. Janar 1995 në Prizren. Eshtë i martuar dhe baba i dy fëmijëve.

Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në qendrën burimore «Xheladin Deda» në Pejë.

Njihet si autor i rreth 200 teksteve të ilahive të ndryshme. Nga viti 2019 punon si moderator i radio programeve islame, realizues i disa intervistave me hoxhallarë dhe emisioneve të ndryshme të drejtëpërdrejta.

Stafit të RTV Pendimit i është bashkangjitur nga nëntori i vitit 2021. E lusim Allahun fuqiplotë që punën e tij të cmuar ta shpërblen ashtu sic di Ai.

Kontakt:

Tel : +383 44 477 094