Rtv Pendimi, falenderimi i qoftë Allahut, tashmë 17 vite arriti të bëhet një ndër mediumet më lexuara dhe të shikuara. Shumë firma reklamuan dhe vazhdojnë të reklamojnë bizneset e tyre dhe ne besojmë se ky numër do të rritet edhe më shumë duke patur parasysh numrin në rritje të ndjekësve të faqes tonë. Të reklamosh një biznis në faqen tonë, është njëkohësisht edhe një mbështetje për të ngritur vlerat dhe normat islame. Ju bëjmë me dije se në faqen e rtv pendimit mund të reklamohen të gjitha ato firma që nuk bien ndesh me dispozitat islame.

Super ofertat për të rritur suksesin e biznesit juaj

Webfaqe
Top Baneri
50 €
Muaji
Madhësia 360 x 370
Aplikacion
Banera
50 €
Muaji
Banerat ne Aplikacion
Radio
Reklam me zë
50 €
Muaji
Transmetimi 5 herë në ditë
TV
Reklam me video
80 €
Muaji
Transmetimi deri 5 herë në ditë
Webfaqe
Normal Baner
30 €
Muaji
Madhësia 360 x 370
Facebook
Postime
50 €
Muaji
Postim dy herë në javë
Transmetimi LIVE
Sipas marrëveshjes

Plotësoni formularin:

  Zgjidhni opsionin për Reklam

  Pagesa mund të behët:

  Reklamimi në Mobile

  Një fjalë: E ardhmja. Nëse reklamimi në mobile nuk është i përfshirë në planet tuaja të marketingut, ju nuk jeni duke shikuar kah e ardhmja. Afër 80% e vizitave ditore sot në Rtv Pendimi vijnë nga pajisjet mobile dhe ne kemi produkte të dizajnuara veçanërisht për këtë platformë të cilat e japin rezultatin e pritur. Pajisjet mobile janë gjithë kohën në lëvizje, ashtu siç është edhe brendi juaj.

  120
  Vizita në muaj

  Reklamimi në Destop

  Pavarësisht që afër 80% e vizitave vijnë nga pajisjet mobile, kjo nuk mund ta anashkalojë vlerën dhe efektin e reklamave në desktop. Ju, gjithsesi duhet të jeni prezent edhe me reklama në desktop. Reklama juaj duhet t’i shfaqet vizitorëve të cilët vijnë nga kompjuteri. Me kalimin e kohës, përmes të dhënave të cilat ne do të ja ofrojmë juve, ju do të keni një pasqyrë më të mirë për prezencën e klintelës suaj në internet. Atëherë edhe mund ta orientoni fokusin tuaj – më shumë desktop apo mobile.

  120
  Vizita në muaj

  Reklamimi në Aplikacion

  Aplikacionin e Rtv Pendimit mund ta gjeni në dy platforma: play store (Android) dhe App store (iPhone)

  120
  Shkarkime në IOS
  120
  Shkarkime në Android
  reklama-aplikoacion

  Reklamimi në Radio

  Një fjalë: E ardhmja. Nëse reklamimi në mobile nuk është i përfshirë në planet tuaja të marketingut, ju nuk jeni duke shikuar kah e ardhmja. Afër 80% e vizitave ditore sot në Rtv Pendimi vijnë nga pajisjet mobile dhe ne kemi produkte të dizajnuara veçanërisht për këtë platformë të cilat e japin rezultatin e pritur. Pajisjet mobile janë gjithë kohën në lëvizje, ashtu siç është edhe brendi juaj.

  120
  Dëgjues në muaj

  Reklamimi në Televizion

  Kanalin e Rtv Pendimit mund ta gjeni në shumicën e IPTV

  120
  Shikimi në muaj

  Facebook Post

  Kemi një numer të madh të ndjekësve në faqen e facebook, andaj nese jeni të interesuar që firma juaj ta shikojnë këta ndjeksa ja vlenë të merrni këtë ofert.

  120
  Pelqime në faqen tonë në Facebook

  Transmetime LIVE

  RTV Pendimi është medium i vetëm që po arrinë të bejë transmetime të tribunave islame në shumë vende të Evropës. Me një staf profesional. 

  120
  Pelqime në faqen tonë në Facebook

  - Reklamimi në Mobile

  Një fjalë: E ardhmja. Nëse reklamimi në mobile nuk është i përfshirë në planet tuaja të marketingut, ju nuk jeni duke shikuar kah e ardhmja. Afër 80% e vizitave ditore sot në Rtv Pendimi vijnë nga pajisjet mobile dhe ne kemi produkte të dizajnuara veçanërisht për këtë platformë të cilat e japin rezultatin e pritur. Pajisjet mobile janë gjithë kohën në lëvizje, ashtu siç është edhe brendi juaj.

  120
  Vizita në muaj

  - Reklamimi në Destop

  Pavarësisht që afër 80% e vizitave vijnë nga pajisjet mobile, kjo nuk mund ta anashkalojë vlerën dhe efektin e reklamave në desktop. Ju, gjithsesi duhet të jeni prezent edhe me reklama në desktop. Reklama juaj duhet t’i shfaqet vizitorëve të cilët vijnë nga kompjuteri. Me kalimin e kohës, përmes të dhënave të cilat ne do të ja ofrojmë juve, ju do të keni një pasqyrë më të mirë për prezencën e klintelës suaj në internet. Atëherë edhe mund ta orientoni fokusin tuaj – më shumë desktop apo mobile.

  - Reklamimi në Aplikacion

  Aplikacionin e Rtv Pendimit mund ta gjeni në dy platforat më të përdoruar të telefonave, në IOS dhe Android.

  120
  Shkarkime në IOS
  120
  Shkarkime në Android

  - Reklamimi në Radio

  120
  Dëgjues në muaj

  - Reklamimi në Televizion

  Kanalin e Rtv Pendimit mund ta gjeni në shumicën e IPTV

  120
  Shikimi në muaj

  - Facebook Post

  Kemi një numer të madh të ndjekësve në faqen e facebook, andaj nese jeni të interesuar që firma juaj ta shikojnë këta ndjeksa ja vlenë të merrni këtë ofert.

  120
  Pelqime në faqen tonë në Facebook

  - Transmetime LIVE

  RTV Pendimi është medium i vetëm që po arrinë të bejë transmetime të tribunave islame në shumë vende të Evropës. Me një staf profesional. 

  120
  Pelqime në faqen tonë në Facebook
  Shopping Basket
  IOS
  ANDROID
  DONACION
  DËRGO MESAZH