Ky medium çdo ditë bëhet shkak për udhëzimin e dikujt dhe kthimin e tij në rrugën e xhenetit, mirëpo ajo nuk mund ta çojë mesazhin e saj në vend pa përkrahje financiare. Nëse ju jepni kontributin tuaj do të keni hise në sevapet që fitohen nga kjo punë. Pejgamberi, alejhi salatu ue selam, ka thënë: “Sadakaja e shuan zemërimin e Allahut ashtu sikur uji e shuan zjarrin” (Sahihu Tergib nr. 983).

Ju bëjmë thirrje që ta përkrahni këtë projekt madhështor, për mirësinë e të cilit jemi dëshmitarë të gjithë ne.

Keto jan pikat kryesore :

–          Mirëmbajtjen dhe rritjen e kapacitetit të serverëve.

–          Mirëmbajtjen materiale të studiove që kemi në disa vende, sidomos studion numër 1 – Prishtinë, e cila ka një orar më të zgjeruar dhe më të pasur,

–          Mirëmbajtjen e ueb-faqes dhe serverit të veçantë që ka ajo,

–          Marketingun e Rtv Pendimit në përgjithësi (fllajera, pllakata, reklama nëpër medie, etj.).

Allahu ju shpërbleftë!

Mund të kontribuoni nëpërmjet llogarisë bankare:

Emri I bankës: Bawag
Nr, xhirollogarisë IBAN: AT70 6000 0000 7434 1049

SWIFT Kodi: BICBAWAATWW

Emri I përfituesit: Hasani Hevzi

Nese dëshironi të dërgoni përmes WESTER UNIONIT DHE MONYGRAM kontaktoni: +38345563059