Rtv Pendimi, me ndihmën e Allahut, tash më shumë se 17 vite është prezent në internet, dhe brenda këtyre viteve arriti që si RTV  apo portal të ketë një dëgjueshmëri/ shikushmeri dhe lexueshmëri tepër të lartë. Kjo e bëri të jetë e njohur edhe në mesin e faqeve ku reklamohen firmat dhe bizneset e tyre. Të reklamohet në Rtv Pendimi besojmë se është tepër e vlefshme për bizneset  tuaja. Këtë e dëshmojnë shumë firma që tani reklamohen tek ne apo janë reklamuar më herët!

  Oferta e Marketingut

  Webfaqe :
  TOP BANNER  madhësia 360  x 370 = 70 Euro muaji
  Normal banner madhësia 360 x 370 = 50 Euro Euro muaji
   
  App : 70 Euro muaji
   
  Radio – Transmetimi deri 5 herë në ditë 70 Euro muaj
   
  Tv : 100 Euro Transmetimi deri 5 herë në ditë
   
  Facebook : Postim 2 herë në javë 70 Euro
   
  Transetime Live : Sipas marrveshjës.