I lindur në fshatin Bresanë, (komuna e Dragashit) më 15 Nënt ...
Pozicioni Bashkëpuntor në Prishtinë dhe përfaques Kontakt: 0 ...
Jam Enes Rrustemi, i lindur me datë 26-10-1990, vij nga fsha ...
 Isak_S i lindur me 28 Mai 1985 në Murgullë (Komuna e Poduje ...
I lindur me 29 maj 1991 në Kosavë të komunës së Sharrit. Shk ...
Mergim Gashi I lindur më 12. Janar 1995 në Prizren. Eshtë ...
Është lindur më 26.08.2022 në Prizren Shkollën fillore ka m ...
Mergim Gashi I lindur më 12. Janar 1995 në Prizren. Eshtë ...