Qendrim ibrahimi 2022

Qëndrim Ibrahimi

Është lindur më 26.08.2022 në Prizren
Shkollën fillore ka mbaruar në “Motrat Qiriazi”  Prizren, në të njejtin vend ku vazhdon edhe me shkollën e mesme të përzgjedhur Medresenë e mesme “Alauddin”.
Studimet bahchelor i përfunoi në Fakultetin e Studimeve Islame – FSI në Prishtinë, ku aktualisht jeton dhe vepron.
Nga viti 2018, misionin vendosi ta specializoj duke u marrë me projekte mediatike, e që këtë e vepron në Rtv Pendimi, me angazhime të ndryshme, po kryesisht me moderim.

Tel : +383 49 479 477