Hevzi Hasani 2022

Hevzi Hasani

I lindur në fshatin Bresanë, (komuna e Dragashit) më 15 Nëntor 1982.Jeton dhe vepron në Linz të Austrisë.Shkollen fillore dhe të mesmen e perfundoi në Austri. Eshtë i martuar dhe ka 4 fëmijë.Në vitin 2006 me caktimin e Allahut të Lartëmadhëruar i erdhi udhëzimi në rrugen e drejtë të Islamit.Që nga ky vit mori iniciativen për ta hapur një Radio Islame, pasi që shumë vite më parë kishte përvojë më radio e stacione të ndryshme.Që nga viti 2006 vazhdon të kryen detyren si drejtor i radios po ashtu edhe si moderator e shumë aktivitete të tjera që lusim Allahun e Llartëmadhruar të na pranoj keto vepra.

Kontakt:

Tel : +43 676 722 72 67
 
Email : info@rtvpendimi.com