Isak_s_2022

Isak_S

 Isak_S i lindur me 28 Mai 1985 në Murgullë (Komuna e Podujevës). Shkollën fillore dhe të mesmën deri klasën e VI. ka kryer në Kosov, kurse nga viti 1998 vazhdon jetën në Zvicër afër qytetit Olten, i martuar dhe ka 2 fëmijë. Nga viti 2012 bashkpuntor në Radio Pendimi, bën Transmetimin e Tribunave/Manifestimeve Islame LIVE nga Zvicra, Punimin e Dizajneve si dhe Montazhin e Videove. E lusim Allahun e Madhëruar për sinqeritet dhe pranim të veprave

Kontakt:

Tel : +41 79 103 86 49