RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Samet taurs
Auto Lider
Goodlife
Reklama

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Muslim Shop

Motër e nderuar,

A jeton dhe vepron jashtë vendlindjes?
Nuk gjenë aspak kohë të përshtatshme për të ndjek kurse jashtë shtëpisë por ndërkohë dëshira ekziston?

Atëherë, bashkohu në TMEAG dhe mëso leximin e Kur’anit ashtu siç recitohej ng Profeti ynë (salAll-llahu alejhi we sel-lem) – vetëm për motra!

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit
📌të lehtë
📌të arritshëm
📌të përballueshëm për të gjithë.

Ne ofrojme një varg kursesh per t’u nidhmuar motrave tona në përsosjen e texhvidit:

📌kursi SFS (Starting from Scratch) është për fillestare, ku mësohen bazat e recitimit të Kur’anit
📌kursin TME (Tajweed Made Easy /Texhvidi i Lehtesuar) për mesimin e rregullave te texhvidit
📌kurse te recitimit
📌kurse te Memorizimit

Në TMEAG ju mund të mësoni Online nën mësuese të kualifikuara dhe me pervojë nga komoditeti i shtëpisë suaj, nga e gjithë bota.

Regjistrimet janë të hapura.

Na vizitoni në https://www.facebook.com/TmeagShqip/

Ose në numrin për kontakt:
+383 49 339 334

Postimet e ngjajshme

Kontribo edhe ti – Ramazani 1440/2019

Kushtrim Guraj

Keni vendosur që të bëni ndryshime brenda objektit tuaj, dhe nuk e dini ku te drejtoheni?

Kushtrim Guraj

A dëshironi që biznesi juaj të reklamohet në mënyrë profesionale duke arritur majat e sukseseve?

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Good life Restaurant

Kushtrim Guraj