Rtv Pendimi

MOS U ANKO!

I verbri shpreson ta sheh botën.
I shurdhri shpreson t’i dëgjojë zërat.
I palëvizshmi shpreson të ecën.
Memeci shpreson t’i thotë disa fjalë.
Kurse ti sheh, dëgjon, ec dhe flet.
Prandaj mos u anko, po thuaj: Elhamdulilah (Falënderimi i takon Allahut).

Nga arabishthja: Irfan JAHIU

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH