TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Motër e nderuar,

A jeton dhe vepron jashtë vendlindjes?
Nuk gjenë aspak kohë të përshtatshme për të ndjek kurse jashtë shtëpisë por ndërkohë dëshira ekziston?

Atëherë, bashkohu në TMEAG dhe mëso leximin e Kur’anit ashtu siç recitohej ng Profeti ynë (salAll-llahu alejhi we sel-lem) – vetëm për motra!

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit
?të lehtë
?të arritshëm
?të përballueshëm për të gjithë.

Ne ofrojme një varg kursesh per t’u nidhmuar motrave tona në përsosjen e texhvidit:

?kursi SFS (Starting from Scratch) është për fillestare, ku mësohen bazat e recitimit të Kur’anit
?kursin TME (Tajweed Made Easy /Texhvidi i Lehtesuar) për mesimin e rregullave te texhvidit
?kurse te recitimit
?kurse te Memorizimit

Në TMEAG ju mund të mësoni Online nën mësuese të kualifikuara dhe me pervojë nga komoditeti i shtëpisë suaj, nga e gjithë bota.

Regjistrimet janë të hapura.

Na vizitoni në https://www.facebook.com/TmeagShqip/

Ose në numrin për kontakt:
+383 49 339 334