RTV Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Irfan Jahiu

Hoxhë Irfan Ekrem Jahiu është i lindur më 30.10.1978 në qytetin e Kumanovës. Shkollën fillore dhe atë të mesmen e kreu në vendlindje, kurse Institutin e Gjuhës dhe Kulturës Arabe e përfundoi në Universitetin e Mbretit Saud në Rijad, Arabia Saudite, dhe po në të njëjtin Universitet i përfundoi studimet e larta në Fakulltetin e Pedagogjisë Islame, dega e Jurispodencës Islame dhe bazat e saj. Hoxha i nderuar i është përkushtuar thirjes së fesë së Allahut dhe mban ligjërata të rregullta javore në qytetin e Kumanovës dhe merret me përkthime të cilat i poston nëpër faqe të ndryshme islame.

Kontakt Tel : 00389 71 992 770

e-mail:irfan-jahiu@hotmail.com

[wpdm_category id=irfan-jahiu]Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj