Hoxhë Mr. Edib Abazi

Edib Abazi lindur në Prizren më 31.03.1982
Medresenë e mesme e kreu në Prizren,pas medresesë vazhdoi studimet në Jordan dega e sheriatit.
Pas përfundimit fakultetit ka vazhduar magjistraturën po ashtu në Jordan,ku në fund të 2008 ka magjistruar në shkencën e fikhut dhe bazave të tija.
Që nga viti 2010 është imam në xhamin e bamirsave në Prizren.
email : edibabazi@hotmail.com
 
Tel: 0037745/472/337