Hoxhë Irfan Jahiu

Hoxhë Irfan Ekrem Jahiu është i lindur më 30.10.1978 në qytetin e Kumanovës. Shkollën fillore dhe atë të mesmen e kreu në vendlindje, kurse Institutin e Gjuhës dhe Kulturës Arabe e përfundoi në Universitetin e Mbretit Saud në Rijad, Arabia Saudite, dhe po në të njëjtin Universitet i përfundoi studimet e larta në Fakulltetin e Pedagogjisë Islame, dega e Jurispodencës Islame dhe bazat e saj. Hoxha i nderuar i është përkushtuar thirjes së fesë së Allahut dhe mban ligjërata të rregullta javore në qytetin e Kumanovës dhe merret me përkthime të cilat i poston nëpër faqe të ndryshme islame.

Kontakt Tel : 00389 71 992 770

e-mail:irfan-jahiu@hotmail.com

No downloads found!