Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri

Biografia
Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri – PrizrenPërshkrim i shkurtër:Lulzim Susuri: Është hoxhë me prejardhje nga Kosova.

Ka lindur në Zhur-k.k. Prizrenit me datën -1979. Shkollën fillore e kreu në fshat kurse medresenë e mesme “Alaudin” në Prizren në vitin 1998. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Hadithit në vitin 2005. Gjatë shkollës së mesme ishte iniciator i themelimit të bibliotekës së kësaj shkolle dhe të revistës së saj “BESIMI” që vazhdon të botohet edhe sot si dhe ishte kryetar i nxënësve të kësaj shkolle. Ai shquhet për aktivitetin e tij të palodhshëm në sferën e davetit me të gjitha format e mundshme por, më se tepërmi përmes ligjëratave dhe shkrimeve ku dhe ka një rubrikë të posaçme rreth hadithit në revistën e njohur: “Albislam”. Është autor i disa librave dhe disa të tjerave të përkthyera.
Është e njohur faqja www.EhliHadithi.com të cilën e mirëmban hoxha i nderuar me shkrimet e tij rreth hadithit.

Si dhe është nga këshilltarët kryesor të Iniciativës së njohur “Islami, Feja e Vërtetë”

 
Kontakt:
http://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri
Tel: 0037744279842
 
No downloads found!