Shtatë gjëra të cilat nuk e keni ditur që mund t’i bëni në Facebook (Foto)

Mësoni shokët se si të shqiptojnë emrin tuaj

Fshihni problemin më serioz “SEEN”

Duhet të downlod-oni programin Facebook Unseen Chrome ose Chat Undetected për Firefox apo Internet Explorer

Të lexoni mesazhet në “Others” të cilin nuk e keni ditur që ekziston

Si të postoni Gif-a në profilin tuaj

Së pari kopjoni linkun e gif-it në status dhe në momentin kur foto-ja të del fshini link-un

Në kompjuter dimensionet e “cover photo” janë 851 pixels gjerësia x 315 pixels gjatësia,ndërsa në telefon 399px x 150pxl

Të ndaloni kërkesat për lojëra

More > Settings > Notifications > Mobile Push vendosni një tik në Application Requests

Ndërroni statusin tuaj duke mos shkaktuar dramë

About > Family and relationships >kush mund të sheh Only Me. Ndërroni statusin në Single dhe ndryshimet nuk do të shfaqen në News Feed.