SHQIPTARËT KUDO QË SHKOJNË FENË DHE KOMBIN S’E HARROJNË

Ishte kënaqësi të gjendem në mesin e xhematit të xhamisë Mëshira në Luzern të Zvicrës.
Aty ku të kënaqet zemra dhe të qetësohet shpirti, ku sheh vellezër nga të gjitha trojet shqiptare, mirësi e madhe kur i sheh ata se si sillen mes vete sikur të jenë një familje.
Allahu ua shtoftë dashurinë vllazërore dhe i forcoftë në dinin e vërtetë.
Allahu e shpërbleftë Imamin,kryesinë xhematin e kësaj xhamie, dhe të gjithë Imamët, kryesitë dhe xhematet e xhamive të tjera per kontributin që japin për Dinin e Allahut!
Allahumme Amin!