Google Translate shton 13 veçori të reja në përkthim vizual

Google Translate shton 13 veçori të reja në përkthim vizual

Duke filluar nga kjo javë, aplikacioni Google Translate do të jetë në gjendje të përkthesh vizualisht 13 gjuhë të reja duke përdorur kamerën në smartfonin tuaj.

Në vitin 2015, Google shtoi funksionin e përkthimit vizual në aplikacionin Translate për të mbështetur 27 gjuhë të ndryshme.

Kjo mundëson përkthim shumë më të detajizuar duke e bërë edhe komunikimin me Goolge Translate shumë më të detajizuar. Tani Google Translate do të përkthejë vizualisht 50 gjuhë botërore.

Futjet e reja do të jenë të disponueshme në versionet e iOS dhe Android./Indeksonline/