RTV Pendimi
Flyer Fahrschule struga
Goodlife
Ne prang te ramazanit
Akademi Kuranit
Auto Lider
Mirësjellja - Edukata fetare

NJERËZIT I KOMENTOJNË GJËRAT NGA KËNDVËSHTRIMI I TYRE

Muslim Shop

– Një njeri ulet në një skaj të restorantit dhe në dorën e tij e mban një letër dhe një laps.
Plaku mendoi se njeriu i shkruan letër nënës së tij.
Vajza mendoi se njeriu i shkruan letër të dashurës së tij.
Fëmija mendoi se njeriu vizaton në letër.
Tregtari mendoi se i shkruan kontratat dhe bizneset e tij.
Punëtori mendoi se njeriu i numëron borxhet e tij.
Çdo njeri i komenton veprimet e të tjerëve nga këndvështrimi i përkujdesjeve të tij, dhe çdo njeri i sheh njerëzit sipas syrit të natyrshmërisë së tij.
Prandaj, mos i bëj padrejtësi askujt.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DO TË VIJË DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)

Irfan Jahiu

TREGU I JETËS

Irfan Jahiu

PSE TË ZEMËROHESH?!

Irfan Jahiu

NATA, KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT

Irfan Jahiu

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Irfan Jahiu

ÇFARË MUND TË BËSH PËR NJË MINUTË?

Irfan Jahiu

VETËMASHTRIMI ME VEPRA QË KËNAQIN

Irfan Jahiu

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: