RTV Pendimi
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Goodlife
Akademi Kuranit
Kompania Ziel Bau
Shëndetësi

Këshilla për higjienën

Higjiena është gjëja kryesore për një shëndet sa më të mirë, nëse nuk kemi një higjienë të pastër atëherë trupi jonë do të marrë infeksione te ndryshme.

Gjërat kryesore që duhet mirëmbajtur për një higjienë sa më të pastër janë: duart, dhembët, flokët dhe fytyra.

Duart janë më kryesoret, pasi që përmes tyre ne e marrim ushqimin dhe çdo papastri që ndodhet në to vazhdon në stomak, pas çdo pune duart duhet të pastrohen me detergjent.

Po ashtu edhe dhëmbët kanë të njëjtën rendësi, së paku dy herë duhet të pastrohen.

Në anën tjetër edhe flokët dhe fytyra kërkon kujdes të veçantë, pasi që bëjnë pjesë në higjienën personale dhe shëndeti ynë është i lidhur edhe me këto pjesë.

Postimet e ngjajshme

Bananja ndikon pozitivisht në sistemin nervoz

Kushtrim Guraj

Brokoli duhet të konsumohet sa më shumë nga fëmijët

Kushtrim Guraj

Pajisja për testimin e frymëmarrjes mund të zbulojë kancerin në fazën e hershme

Kushtrim Guraj

Mësoni më shumë rreth benefiteve të lajthive

Kushtrim Guraj

Kështu krijohen sëmundjet më të këqija

Kushtrim Guraj

Pirja e vetëm një cigareje në ditë e rritë rrezikun e sëmundjeve të zemrës për 50%

Kushtrim Guraj

Mishi i kuq hap rrugë për sulme të zemrës

Kushtrim Guraj

Kërpudhat dhe ushtrimet fizike – çelësi për shëndet të mirë gjatë dimrit

Kushtrim Guraj

Gjethet e mentes përmirësojnë funksionet e trurit, sistemin tretës dhe ekuilibrat hormonalë

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: