RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Probleme shpirtërore & shoqërore

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Muslim Shop

Të vizatosh buzëqeshje në fytyrën e të mjerit.
T’u dalësh në krah shokëve çdoherë kur kanë nevojë për ty.
T’ia përkëdhelësh kokën jetimit.
T’i zbatosh premtimet dhe t’i ruash fshehtësitë.
T’i pranosh arsyetimet e shokëve për gabimet dhe të metat e tyre.
T’ia puthësh dorën nënës për çdo ditë dhe ta bësh që ta ndiejë dashurinë tënde të pavdekur ndaj saj.
Të dëgjosh me kujdes një fëmijë që të flet, edhe nëse të rrëfen gjëra që nuk të interesojnë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

MËSIME JETE TË ÇMUESHME PËR ÇDO NJERI

Irfan Jahiu

RREGULLAT E LUMTURISË

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: