RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Shëndetësi Të ndryshme

Çfarë po ndodhë me shëndetin tonë!

Pejgamberi alejhi selam, ka thënë: “Shmangiuni mashtrimit në marrëdhënie biznesore!”

(Transmenton Buhariu)

Marketet Sot:

Buka tejet mase me aditiv (nuk ndjen aromë tê bukes)

Mishi me prejardhje nga Brazili, Kina etj… kush e din sa her është ngrirë dhe është shkrirë…!

“Mjaltë origjinale” (me 70% sheqer)

“Pem dhe perime tê ferskëta” – deri në 40 her në ditë sperkaten me pesticide

Njé produkt ushqimor përmban deri 20 përbëres ne fund çmimi i tij është 1€ 😞

Pije té gazuara nê shishe tê plastikes( kancerogjene)

Émbëlsirat me sheqer tejet mase, ngjyrna dhe margarinê.

Mushkëri pule, vrishlle me afate te skaduara!

Produkte té qumshtit me hormone!

Vaj ulliri krejtesisht fallco ( aroma e tij e ngjashme me të naftes)

Pashteta, sallama, sugjuk me çmime të volitëshme – Kush e din cfarë kan futur né to, në fund kan një vulë “Halal”

“Jemi shumé mirë në krahasim me atë që ushqehemi”

” Luftrat me parë jané bërë për ideologji dhe janë mbytur qindra njerëz, ndérsa sot bëhën dhe mbyten qindra njerëz për biznes”

Pejgamberi -sallallahu alejhi ue selem- njëherë kaloi pranë një grupi tregtarësh në një treg të Medinës, dhe tha: “O ju tregtarë!” Ata e çuan kokën për të dëgjuar se çfarë do të thoshte. Ai tha: “Vërtet, tregtarët do të ringjallen Ditën e Gjykimit si mëkatarë keqbërës, përveç atyre që i frikësohen Allahut, që janë të drejtë dhe të ndershëm.”
Transmetuar nga Tirmidhiu i cili tha se ishte hasen sahih.

Përgatiti Inf.Qendresa Paqarizi

Postimet e ngjajshme

Këshilla për higjienën

Kushtrim Guraj

Kërko strehim vetëm tek Allahu i madhëruar!

Kushtrim Guraj

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Kushtrim Guraj

Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit

Hevzi Hasani

Dr. Selami Sylejmani, ligjëroi në Kongresin e parë Kroat për diagnostifikim dhe gjinekologji që po mbahët në Kroaci

Kushtrim Guraj

Kjo është fitorja më e madhe!

Kushtrim Guraj

Proteinat e dëmshme në zorrën qorre shkaktojnë sëmundjen e Parkinsonit

Kushtrim Guraj

Gështënja!

Hevzi Hasani

KATËR HADITHET QË DO TË MJAFTONIN  PËR JETEN TONË

Kushtrim Guraj