RTV Pendimi
Samet Tours
Restauranti Ayam Zaman
Royal Travel
Kompania Ziel Bau
Restaurant Terrase
Të ndryshme

Borxhi

“O ju që keni besuar, kur të merrni hua prej njëri-tjetrit për një afat të caktuar, shkruajeni atë…”.
(📖Bekare, 282)

Muhammedi alejhi selam kur falte namaz, shpeshherë thoshte: “O Zoti ynë, kërkoj mbrojtjen Tënde nga mëkati dhe borxhi
” Kur e pyetën pse kërkon shpesh mbrojtjen e Zotit nga borxhi, ai tha: 
“Ai që ka borxh, gënjen dhe i thyen premtimet”
(Sahih Buhari, Muslim)

Po ashtu, ai bënte lutje dhe thonte: “O Zot, mbështetem në mbrojtjen Tënde nga pesha e borxhit dhe nga zemërimi i njerëzve”
(Sunen Ebu Davud)

Related posts

10 GABIME TE NJË NUMËR I MADH I AGJËRUESVE (RUAJENI AGJËRIMIN TUAJ)

Hevzi Hasani

NJË LUTJE PËR RAMAZAN:

Hevzi Hasani

Ramazani po afrohet, ja si ti përgatisni fëmijet tuaj për një muaj të paharruar (Foto)

Hevzi Hasani

Po na vjen ngadalë musafiri më i dashur, muaji ramazan 2018 (1439 H.)

Hevzi Hasani

Ramazani shpresë për ndryshim

Hevzi Hasani

Sëmundjet e zemrës

Hevzi Hasani

Bukuria, a është ajo e dukjes apo brendisë?!

Kushtrim Guraj

SHPIFËSI ËSHTË I MJERË

Kushtrim Guraj

MIRËQENIE “UTOPIKE”

Kushtrim Guraj
RAMAZANI Muaj i veqant në RTV Pendimi - KONTRIBO EDHE TI