RTV Pendimi
Samet Tours
Kompania Ziel Bau
Ramazani2018

Agjëruesi dhe shëndeti

Emisioni “Agjëruesi dhe shëndeti”
Çdo të mërkurë nga ora 15:00 – 16:30
Moderatorë: Urim Isma & Armend Emrullahu

Related posts

Aromë Ramazani

Kushtrim Guraj

Sofra e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Në prag të iftarit

Kushtrim Guraj

Rrëfime Profetike

Kushtrim Guraj

Panorama e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kuizi i Ramazanit

Kushtrim Guraj

Hatme Kur’ani

Kushtrim Guraj

Këshilla për agjëruesit

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit

Kushtrim Guraj