Rtv Pendimi

Aromë Ramazani

Emisioni “Aromë Ramazani”
Çdo të martë dhe të enjte nga ora 15:00 – 16:30
Moderator: Urim Isma & Armend Emrullahu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH