Rtv Pendimi

Agjëruesi dhe shëndeti

Emisioni “Agjëruesi dhe shëndeti”
Çdo të mërkurë nga ora 15:00 – 16:30
Moderatorë: Urim Isma & Armend Emrullahu

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH