Vllaut tonê Urim Kabashi nga Prizreni

Vllaut tonê Urim Kabashi nga Prizreni

Ne Qytetin e bukurê te Prizrenit para 35 Viteve
Lindi vllau yne Urim Kabashi,nji djaloshê i urte
Dhe shume besimtare,qê nuk lene asnjê Namaz
Kurrê pa i falê,ne shtepi e,ma shume ne Xhami

Vllaun tone Urim Kabashin para sa viteve ate e
Sprovoje Allahu Azzuvexhel,ja humbi te pamurit
Pêr 99% mirpo vllaun tone Urim kjo nuk e pengon
Ështe i fortê ne Iman,dhe Allahun xh.h,e falenderon

Vlla ynê Urim edhe pse i verbêr,kurre Namazinê
Nuk e lenê,me ndihmen e familjarve e shokve tê
Tij vlla Urim shkone me gjithe dêshire ne Xhami
Falê Namazin Obligimin qe e kemi gjdo Musliman

Vlla yne Urim Lexon edhe Kur,an dhe kurrê vllau
Yne Urim Namazin se harronê,ndesa sode shume
Njerzê te gjitha i kanê,pore ju mungone ajo qe ne
Duhet ta kemi,Imamin-Besimin ne All-llah,Azzuvexhel

Vllau yne e ka nji dêshirê qê ti shehe Nipa Mbesat e
Tijê,ndêsa neve vllau Urim na jepe kêshillê se qysh
Duhet ne te jemi,te forte sepse Allahu,xh,h mundete
Gjithkon te na sprovoje,dhe ne duhet ta Falenderojmê

O,Allah ti je njê Inshalla Vllaun tonê e sherrone i,sheh
Nipat,Xhamit po ashtu Lusim Allahun,Azzuvexhel qe,
Vllau Urim Kabashi edhe Qabên e Bekuare ta Vizitojê
Te pershendese vlla Urim me fjalen me te êmbel tê
Banorve te Xhenetit-Selamun Alejkum,Allahu,xh.h,tê
Ndihmofte ty dhe gjithe Muslimanete ne bote-A M I N

Sabri Vilanci:5:03:2013-Suedi:Selamun Alejkum-Vlla Urim Kabashi