TY ALL-LLAH

Ditë e natë,
Shpirti afshin lëshon,
Për Ty-
ALL-LLAH

Ditë e natë,
Me gjithë qenjën time,
Të përkulem,
Ty,ALL-LLAH.

Ditë e natë,
Të gjitha rrugët e zemrës,
me shpijnë,
Tek Ty,ALL-LLAH.

Ditë e natë,
Lutjet dhe shpresën,
T’a drejtojë,
Ty- ALL-LLAH.

Xhemil Sadiku