Veturat më të shitura gjatë 2017 (Foto)

Dashamirë të veturave sigurisht do të ju interesojë kjo gjë!

Sigurisht, keni menduar se në top veturat më të shitura të këtij viti do të jenë markat më të njohura të automobilëve si Mercedes, Audi, BMW e VW.

Mirëpo, nuk është ashtu siç keni menduar. Edhe pse veturat e markave të famshme janë ndoshta më të mirat në treg, ato janë më të kushtueshme edhe në çmim për blerje edhe në shpenzim.

Vlen të theksohet se në vitin 2017 është rritur shfrytëzimi i veturave elektrike dhe pothuajse të gjitha markat e njohura pritet që deri në vitin 2022 të kenë më shumë vetura elektrike sesa me karburant.

Më poshtë, do të njiheni me top 5 veturat më të shitura gjatë vitij 2017.

1. Honda Civic

2. Toyota Camry 

2018_toyota_camry_le_02_b20aa139b42de10b882933077ecc41b939043174_large

3. Toyota Corolla Sedan 

2017_toyota_corolla_eco_006_c948eb1f5f7fdbba58691cbe02ac48344178f2a8_large

4. Honda Accord 

2018_honda_accord_sport_20t_001_large

5. Nissan Altima