VËSHTIRRË QENKA ME KANË-JETIMË….

KTO KANË QENË VITET MË TE VËSHTIRRA
PREJ ASJ, DITE KURRË EDHE TI SHKOVE NE
AHIRET OJ, NANË E IME,KU EDHE DIET TASH
MU KANË BËRRË SIKURË TË ISHIN, VITE KURE
 
UNË MENDOJË OJ, NANË E IME,SE SA ISHE, TI
ENDE GJALLË,ATHERE DITA EDHE NË KURBETE
MU KA, DUKTË PAKË MË E SHKURTE, NDESA,SOD
EDHE MINUTI, PO ME DUKËT, SE MU KA BËRË,VIT
 
SHPRESOJË OJ, NANË E IME SE TI JE NE- XHENNETË
INSHALLA ALL-LLAHU-AZZUVEXHEL, ATY NEVE,NA 
TAKONË, E, TA DISHË OJ NËNA IME QË,TI GJITHMON
KE QENË DHE DO MBETESHË NE ZEMRËN TIME, NËNË
 
KUSHË NA I QANË HALLET TONA NË KËTË, DYNJA POS
ALL-LLAHU-AZZUVEXHEL-DHE BABË DHE NANË,SEPSE,
SË PARI DUHETË TË RRESPEKTOJME ALL-LLAHUN.XH.H.
E, PASTAJ JANË, BABË E NËNË-ALLAHU,JU-MËSHIRROFTË
 
12.12.2012-SABRI VILANCI-SUEDI