Ushqimet që ulin presionin e gjakut

Në një moment apo një tjetër, të gjithë mund të vuajnë nga presioni i lartë i gjakut. Megjithëse për shumë njerëz ky mund të jetë një problem i vazhdueshëm dhe mjaft shqetësues. Në fakt përpara se të drejtoheni tek mjeku, mund të provoni të konsumi disa ushqime që ulin ndjeshëm presionin e gjakut. Kjo ndodh për shkak të përbërjve të tyre dhe vlerave mjekësore që ato kanë. Nëse vuani nga niveli i lartë i gjakut, provoni të konsumoni këto ushqime.
– Rrushi;
– Banania;
– Patatja;
– Hudhra;
– Çokollata;
– Boronica;
– Shalqiri;
– Kiwi;