Rtv Pendimi

E kanë pyetur një grua: Kush është burrë sipas teje?

E kanë pyetur një grua: Kush është burrë sipas teje?

Ka thënë:
Ai që këshillon, jo ai që ndëshkon.
Ai që beson e jo ai që mbikëqyr dhe ai që është burrë për mua e jo mbi mua e kundër meje.

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH