Tortë e përzier

                          Përbësit:

1 kg keksa të grimcuar,

½ e margarinit (i shkrirë),

rrush të terur,

½ kg banane ,

zhele të grimcuara,

1 gotë e gjysëm qumësht,

shllag,

arra. 

Të gjitha këto i përzien mirë e i ngjesh mirë .Pasi të fitohet masa e bënë formën sipas dëshirës dhe e lyen me shllag .Mbi shllag mund të vendosësh per zbukurim p.sh pak zhele të grimcuara .Vendoset ne vend të ftoftë derisa ëmbelsira të formen  e vet