Torte e thjeshtë

Nevojiten:

 

2 ve,

2 gota sheqer,

2 gota qumësht,

1 gotë vaj,

1 pecivë,

1 vanillë sheqer,

24 lugë miell,

pudinga të ndryshëm,

kokos.

Përgatitja: Përgatitet brumi nga materiali i sipërshënuar pjeken dy ose tre petë në tepsi të lyer me vaj dhe letër sipri. Petët renditën një mbi një në mes mbushen me puding ose keksa të përzier me puding. Dekorohet me kokos.