Ti Ndihmojmë Vllëzërit në Siri:

Ne si Popullë,Shqiptarë fortë mirë e dijme…
Se qka do te thote,Fjala Dëbim,Lufte Vrasje..
E.Padrejtësi,pra të i,Bashangjitemi Prijsat tanë të..
BKI-Të Kosovëes,e ti i Ndihmojmë,Vllëzerve,ne Siri..
 
 
Dita e Premte,(Xhume-6:07:2012 ) Në R-Kosovë..
Pase Namait të Xhumase, ti Bashkangjitemi edhe..
Ne kushë sa ka Aksoinonit që ti Ndihmojme,edhe..
Ne me aqë sa Kemi Popullite që po vuanë nga, ky..
 
Lugatë i Shekullit-21: qe po Vrete të Smurrë e Femije..
Gra,Pleqe e të ri, se Gjakpirsi nuk di të ndalete ketë ne..
Jemi duke e pare,pore edhe ne Duhete ti bashkangjitem..i
Akcionit të-BKI-Dhe mose të harrojme edhe ne Luftën qe..
 
 
E,patem nga Shkjau i zi ne Vitin 1998/99 kurre mosë u..
Persërit,pra ështe Muaji i,Bekuarë i  Ramazannit prandaj..,
Mosë të Ngurojme,edhe ne si Shqiptarë e si Muslimanë…
Ani se ështe,Papunsi ne R-Kosovë këtë të gjithë e Dijmë…
 
Me-Rrespektë: Sabri Vilanci-Vushtrri:.5:07:2012.