Torte me kakao?

Nevojiten:

2 vez
15 lug gjelle sheqer
3 filxhana vaj 
1 gote qumesht
2 lug kakao
15 lug miell
1 peciv

I thyeme vezet va shetojm sheqerin ,vajin,qumeshtin dhe i rrahim me mikeser deri sa te tretet sheqeri 
ja shetojm kakaon,miellin,pecivon i rrahim deri sa te bashkohet masa .
Taven e lyejm me vaj dhe me pak miell e fysim masen e pergaditur  e pejekim ne temeperatur me te ulet dhe e pejekim  nje koh te gjat.

Sherbeti:

15 lug sheqer
1 filxhan vaj
1 gote qumesht
e vem te vloj njer ke ti tretet sheqeri tortja duhet te jet e ftohur sherbeti i vaket