Rtv Pendimi

TEK DISA NJERËZ ZEMRA ËSHTË AJO QË FLET

Kur tre njerëz qëndrojnë para teje dhe të flasin në sy… hesht para tyre,

mos i ndërpre,

dhe mos fol më pas keq për ta.

Kjo vlen për prindërit,

fëmijën,

dhe të pikëlluarin.

Sepse tek ata zemra është ajo që flet!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH