TE DUA ME SHPIRT E ME ZEMËR

Të Dua,me shpirt e me zemër
Të Dua,dhe gjithmon ta them at emër
Të Dua,sepse e di që më don
E di që për Ty, do t’kem nevoj gjithmon
Të Dua,por jo vetëm me goj
Por gjithnjë me vepër, un e vërtetoj
Në takim gjithnje,Ti kur më thërret
Dej sa të vij tek Ti,shpirti sësht i qet
Nuk dua të ndahem,kur bisedoj me Ty
Ësht i vetmi çast,që ndjej lumturi
Mesazhet e Tua çdo nat i lexoj
Atë që Ti ma the,mundohem ta respektoj
Një dëshir e kam,vazhdimisht shpresoj
Që dashurin Tënde,n’kët jet ta fitoj
Te Dua,sepse ma mundësove ta ndjej dashurin
Dhe deri sa të kem Ty,nuk ka vend për vetmin
Zemra më qetsohet,kur përmend emrin Tënd
Të kujtoj ku do që të jem,në çdo kohë e në çdo vend
Te Dua,por jo edhe aq sa Ti më don
Sepse un shpesh të harroj,kurse ti kurr smë harron
E di që pa Ty ska jet,sepse Ti je jeta vet
Nga Ti rrjedh jeta ime,o Krijues i Përjet
Ti je Ai që ske fillim,ti je Ai që ske mbarim
Krijimi im është dëshira jote,të Falemnderoj o Zoti im..