Tani ç’pret

Nuk jetohet dot pa besim 
Nuk jetohet dot ba lumturi
Nuk jetohet dot pa dashuri 
Nuk jetohet dot pa buzeqeshje dhe gezim
 
Tani ç’pret
 
Nuk u lodhe më duke ecur rrugesë së errt
Rruges e cila të shpije ne mosbesim
Nuk u ngope më,në genjashtra të jetosh
Nuk u lodhe të jetosh në kët mjerim!
 
Tani ç’pret
 
Largohu nga ajo qe tani vepron
Largohu dynjaja mos te mashtroj
Mos u ndal por kerokje te verteten 
Pranoje islamin qe eshte fe e vertet
 
Tani ç’pret
 
Më thuaj deshiron të rrezaton mirsija tek ti 
Që tek ti të rrezaton dashurija dhe sinqeriteti
Që erresira te ikë e ti te jetosh ne drit
Që do te zhduken te gjitha brengat dhe merzit
 
Tani ç’pret
 
Ne ket fe gjithmon do te jesh i qet
Zemra e cila as nje her,më par nuk ka ndjer qetsi
Tani gjithmon e qet do të jet
Pendohu dhe hyn rruges së vertet
 
Tani ç’pret
 
Me zemer dhe sinqeritet pendohu
Mos u ndal gjdo dit lutu zoti te fal
Kthehu ne fen e vertet
Kthehu tek krijuesi yt
 
Tani ç’pret
 
Vdekjen qe vjen ne befasi
Apo shkurjen tek zoti pa u pergadit
Mos humbasa koh kot 
Kthehu dhe ne islam jeten vazhdo…