Si ta largojmë erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë?

Sidri largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë

Hedhja e një sasije uji normal, në një kovë apo legen që mjafton për larjen e trupit dhe hedhja e 100 gr sidër të bluar në të, pasi përzihen mirë me njera-tjetrën bëhët dush (banjo) me këtë përzierje. Kujdes: është mirë që gjatë larjes (dushit) të kihet kujdes mos të futet ndonjë gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse.