SALLAT ME PATATE

4-5 patate i pren ne copa katrore te vogla dhe i zien per 8 min
1 qep e blun mire 
1 celery e blun mire
1-2 lug sweet relish 
1-2 lug majonez
krip dhe biber te zi
 
Pasi te zihen patatet te gjitha i perzien se bashku dhe i vendos te ftohen ne frigorifer.