KULEQ QAJI ME DJATH

KULEQ QAJI ME DJATH
 
1 ve
1 got uji kos
1/2 got uji vaj
1 peciv
krip
te gjitha keto i perzien se bashku dhe i hedh miell deri sa te trashet brumi qe mund te besh toptha jo shume i trash.
i rendit ne tepsi me yndyr, i lyn siper me te bardh te ves dhe ne mes ju ve djath i pjek per 20 min ne temperatur mesatare.
 
Ju befshin mire!
Ardiana Sejdiu