BANANA MUFFINS

3-4 banane te medha te shtypura
1/2 gote te ujit sheqer
1 ve te rrahur
1/3 margarin te shkrire
1 lug gjelle sod buke
1 lug gjelle peciv
1/2 luge krip
1 1/2 gote te ujit miell
 
i ben se bashku bananet e shypura, sheqerin, 1 ve dhe margarinin, leri anash. ne nje ene tjeter bashkoj sode buke, peciven, kripen dhe miellin. mandej qe te gjitha i bejme bashk i perziejme ngadal dhe i hedhim ne letra per muffins dhe i pjekim ne 350C per 20 min.