Sadakaja në Muajine Bekuartë të Ramazanit

Sadakaja ështe shume me vlera,e sidomosë në
muajin e bekuarë të Ramazanit,sepse dhenja e
sadakasë më së shumti të varfërin e gëzon,
po ashtu sadakaja shpirtat e njerzve nga mëkatet
i  largonë sepse pos gëzimit të fukarasë,ajo edhe 
prej shumë sprova neve ne kete dynja na shpetojne
 
Mbjell gezime ne mesin e te vaferve,shume te varfer 
sadakaja i gezone bereqetin e pasuris dhe bollakun e rriskun
ne diten e gjykimit e lehteson,e mundeson peshen ne shkallen 
e xhehnetit,kalimin e ures se siratit ajo neve na lehteson.

Kush ka mundesi kete muaj ti ndimoj fukararase Allahu Xh.Sh
ati sevapin ja shton,prandaj te lumte ata qe kane mundesi 
ne keto dite te Ramazanit sofrat tua begaton.Allahu Azzuvexhel 
te gjithe keta njerez me xhenetin firdeuze i shperblef-Amin. 
 
Me Rrespekte Degjuesi i Radio Pendimit:Sabri Vilanci:17:07:2012:Vushtrri:R.K.S…