Musafiri i Rrallë,qe ështe një here ne Vjet-Ramazani

Kete te Premte te Dates,20.07.2012,Po na vjen nje
Musafire shume me vlere,qe Zemrat e gjdo Muslimani
I,Gezone per gjdo vjet,gezohet plaku e gezohet shume
Edhe femija,se ky musafire,e Shendrit,gjdo Shtepi,Muslimane
 
Nga sonte fillon per ne edhe nje sprove,duhet ta lusim
Se pari Allahun Azz Uve vexhel,qe se pari te kemi,shendet
Dhe ta presim Musafirin shume te Rrespektuarre per ne,secillin
Musliman,e te Axherrojme sikurse eshte Axheruarre,si gjithmone
 
Tashe fillojne edhe Namazi i Teravive,qe kto nuk jan gara e ase
Nuk jane ushtrrime,tashe fillone,ta ushtrroshe gjuhen e Dhikrite
Ne menyren ma te mire,te Lexojme te gjithe ne edhe Kur,anin,se
Ramazani duhete te bejme edhe shume,durim e ibadet,qe mos ta
Hidhrrojme musafirin tone,se Zoti e din,se mu a,do ta presim shumica
Nga ne,Musafirin e dashurre Ramazanin ne tjetrin vjete,e Lusim Zotin
Qe te na Ndihmoje,ne Axherim,dhe detyra te pasterta,Islame ne-Ramazan-Amin…
 
Me-Rrespekte:Sabri Vilanci:.18.07.2012-Vushtrri-R.K.S.