Llokuma per kafe

1 Sok lanxhe  qershi  1kg
2 Gota  te ujit sheqer
2 Gota te njeta nisheste
Kokos per dekorim
 
Pregaditja
 
E merr ni got te ujit e mbush me sok  e qet me ni pjat te thell  pastaj  te njeten got e mbushe me sheqer  te njete got  me  nisheste  edhe i qet ne enen  qe e ke qitur sokin  dhe i perzin deri sa te shkrihen  sheqeri dhe nishestja  pastaj sokin e mbetur e qet me ni tenxhere evlon si te vlon ja qet  ate qe e ke pregadit  ne pjat dhe e perzin nonstop deri sa te trashet  qe mos te nxhiten  si te trashet e merr e qet me ni tepsi kater kendeshe dhe e shtrin mir  dhe e shti ne frigorifer qe te ftofet por per dekorim me te bukur  te njetin lloj mundeni me nreq permi at me nje sok tjeter si pershembull me multivitamin qe te del dy nxhyrsh  por e njeta pregaditje duhet por si te nreqet edhe tjetra mundeni me ja qit permi dhe me rrafshu mir dhe ather del dy kateshe edhe dy lloj nxhyra permi mundeni me dekoru me kokos dhe deri sa ta merr formen e llokumit duheni ta leni te ftohet si pershembull 2 ore edhe e preni ne dilima te vogel si llokuma 
ju beft mir  .
 
 
 
 
Rejhane  tronni