Qabên e Bekuarê Shpresojê ta Vizitoj-Amin

Gjdo njeri qê ka linde,ketê e dimåe se njê
Ditê do tê vie  koha ashtu siq kemi ardhurr
Nê kêtê botê kaluese,ashtu dhe do shkojm
Pêf gjithmonê ne ahiret,si te gjithe para ne
 
Lusim Allahun Azzuvexhel,qê vdekja,ta kemi
Sa ma letê,nuk ka njeri qê ka lindê e qe ska
Me vdekê,dhe planete e dynjase se kalushme
Te gjitha ti realizojê,pore kryesorja eshte te
 
Jemi njerzê te drejte,dhe te kemi besimin ne
Allahun xh.h.dhe tê jemi ne rrugen e drejte e
Cilla êshte feja me e mirre dhe gjuhete ISLAM
Duhete Allahun xh,h,per kete din ta falênderoj
 
Dêshira e ime êshte qe edhe une Bejtullahun
Qabên e Bekuarrê ta vizitojê,se pari zemrênê
Time e qetsojê,po ashtu edhe obligiminê dhe
Kushtin e peste te Islamit ne vende ta qojmê
 
O,Allah, une tê lutem shumê,se pari te kemi
Shêndetin dhe Qabên e Ndriquarre ta vizitojê
Po edhe ne qofse ne Qabe atje edhe te vdesê
Allahu,xh,h,gjithê Muslimanêt ne Qabe te,vizitojnê-A M I N:
 
Sabri Vilanci:18:02:2013-Suedi