Mbreti Shperblen Gjakpirsin Assad-Qudi???

Sodê po ndodhinê shumê gjerra,nê botê
Shperblehen edhe njerzit gjakpirsat,kete
Do ta vlersojne te gjithê Muslimanete nê
Bote,Mbreti-Abdullah i Jordanis,e,shperblen
 
Gjakpirsin e Siris,Assad i dhurronê veshje
Arabe i befasone edhe Popullin Muslimanê
Si ti jipete gjakpirsit-terroristi,ky shperblim
I,cilli vrane,e shkatrronê,Xhami,vrau dhe i
 
Masakrroje ma shume se 70.000, Pleqe Gra
Femije,duke mose i kêrsye,edhe shume,Xhami
Ndesa ti jipet kti shperblimi i Mbretit-Abdullah
Kjo na tronditi te gjithê boten Muslimane dhe
 
Te tjerat,pose Rusis,e Iranit,-Shija qe ndihmojn
Gjakpirsin Basha el Assadin,ti dhurrohet vesja e
Quajture (Abama-Panarabizmit ) kjo nuk i vyene
Ta beje Mbreti i Jordanis-Abdullah,êshte,tragjedii
 
Para shumê,Njerzve te Jordanis-Gjakpirsi veshê
Palltonê e zgerdhihete si Gomarri duke u pallûrre
Sigurishte Bashari,i ka pa shejtanete e zi,duke vesh
Pallton-Abaja-Panarabizmit)se ky êshte gjakpirsi i
 
Shekullit te 21-Bota Islame,dhe vendete tjera ket
Gjeste,te Mbretit-Abdullah te Jordanis,do ta,gjykoi
Ky Assadi ky faqezi done me shkaterruarre vendi
E,Shamit ku te gjithe Muslimanete,vleren ja dimê
Lusim Allahun,xh,h,ta shkatrroje,Assadin me,ushtrri-AMIN
 
Sabri Vilanci:18:02:2013-Suedi