Poce

1 veze
1 gote kos
1 gote vaj
1 pecive
1/5 (lug te sheqerit) sheqer 
2 (luge sheqerit) krip)
1 (luge caji) sode
100 gram gjalp
miell
(thehet veza, hedhet kosi, vaji sheqeri dhe kripa, përzihen mire shtohet soda pak miell dhe peciva përzihen perzeri pastaj hedhet edhe gjapi perseri pak miell dhe përzihen dhe pastaj perseri hidhet miell deri sa te trashet brumi qe te mund te behen ne forme te rrumbullaket dhe pjeken) (per te be me shume poce mund te dyfishohet sasia )