Sallate dhe Mjalta

Lame dhe prisni perimet,nê njê pjat sallatê rrahim gjithê pêrbersit e Sause-it
Gjersa tê behen nji sasi dhe hedhni sipêr  sallatên qê keni prerê……..
 
Shtojeni pakê kripê e pak djathe te drirê
 
Pêr sause mjalit
 
1) 1/ 2-I,Qaji -Mjalte
1) Filxhan kafe uthull-balsamic
3) 1/ 2-i-Qaji vaj-Ulliri
 
Pêr -Sallatên
 
1 ) Tufë sallatë jeshile
1 ) Qepê
2  Qepe tê njoma
1, Tufê rukola pake djathi te ngrir,-sa te dêshironi ju krip
 
Perihane Vilanci-Hessleholm-Suedi